<< Back to Map Development Forum   Search

Posts 1 - 4 of 4   
Help with Territory Division: 5/30/2015 05:54:51


Diplomatic Immunity 
Level 54
Report
Okay, I'm making my first map, and everything has been fine for about half-way, but I have been encountering a problem I have no idea how to fix.

I've been separating my territories with Ctrl+/ as normal, and have made sure there are no gaps, like this:



I then select it and the bonus area with Shift+Click, and hit Ctrl+/. It hasn't happened until now, but this is what happens when I finish:



Anyone know what's wrong?

Edited 5/30/2015 05:56:02
Help with Territory Division: 5/30/2015 08:31:46


Mudderducker 
Level 57
Report
-The left line, has that been divided yet?
-Have you accidentally put the middle line on a separate layer? They have to be on the same
-The last part on the bonus division on the left doesn't look right. Far left (top image).

Also, you shouldn't draw the lines to far over the other. If it's a bonus line, you should aim to draw the territory line up until the middle of the each line (in the bonus division).

Edited 5/30/2015 08:40:04
Help with Territory Division: 5/30/2015 08:36:32


҈ TeeMee123 ҈
Level 49
Report
could be using a different tool, using \ not /, some setting could have been enabled accidently, i dont really know as I don't use that coommand when drawing territories.
Help with Territory Division: 5/30/2015 09:25:09


Diplomatic Immunity 
Level 54
Report
Turns out it was on Layer 1 (background so I can get a different colour) instead of Layer 2. Thanks for the replies. And I draw far over because I'm lazy :P

Edited 5/30/2015 09:25:57
Posts 1 - 4 of 4