<< Back to Map Development Forum   Search

Posts 1 - 5 of 5   
Problem Map Editor: 1/11/2012 18:07:31


Domenico
Level 16
Report
I am working on a map of the Slovenian municipalities:

[Should-be preview *Slovenia Map*](http://warlight.net/SinglePlayer.aspx?PreviewMap=8560)

Instead of a map with 200+ territories, I'm getting nothing. When I click the Example Armies button I get a stack of numbers in the top-left corner, as if the map was only some hundredths of a pixel.
It actually is little over 1,000 pixels wide, so it should be pretty large.

I can't see what I've done wrong.
I made this in InkScape, I labelled all territories correctly, I don't know of any hindering layers, in other words it beats me what I'm doing wrong.
Hopefully someone can make my day and tell me what's wrong.
Problem Map Editor: 1/11/2012 21:21:19


Nintorii 
Level 16
Report
Link the file and I'll have a look at it. If I can't fix it, maybe somebody else can.
Problem Map Editor: 1/12/2012 01:43:11

Fizzer 
Level 58

Warzone Creator
Report
It looks like your viewbox is all messed up. These instructions should fix it: http://wiki.warlight.net/index.php/SVG_workarounds
Problem Map Editor: 1/13/2012 08:30:15


Domenico
Level 16
Report
Thanks, Fizzer. At first I was confused because we use commas for decimal numbers and the XML needed me to use full stops, but now it all looks good and I think I can say there's a nice map coming.
Problem Map Editor: 4/21/2012 18:57:36


Domenico
Level 16
Report
Well, I'm posting the new problem here as well:

I just noticed, unfortunately after submitting it for the second time, that my map doesn't meet all the requirements. I presume this is because some territories are too small.

So I've made it bigger and I'll see if that works.
Or so I thought, because now the ***Upload new SVG*** button doesn't work. It literally does nothing.
Is there any workaround for this or is this a bug which is being worked on?
Posts 1 - 5 of 5