<< Back to Help Forum   Search

Posts 1 - 5 of 5   
"Could not connect" - Bug?: 10/13/2013 12:34:15


Lord Muffinkopp
Level 55
Report
Whenever I open up new things like games or tabs or send orders, everything works fine and it loads fast. But since lately, sometimes (like every fifth opening of something) it doesn't load anything or just gets stuck at the message like Sending Orders... or Loading Game... Then I have to reload the whole WarLight.net page to get this fixed... I can see the message that it can't connect to the WarLight servers for a short time until the page gets refreshed lastly. Now my question is: Is that really a problem of the servers, or is it just me having a bug? I think it is me because it just comes so regularly?!
"Could not connect" - Bug?: 10/13/2013 15:40:08


Ineffable 
Level 60
Report
I have the same problem since I changed my router but it does not happen so often and when it happens I just turn the airport off and on instead of reloading the page
"Could not connect" - Bug?: 10/14/2013 20:54:23


Lord Muffinkopp
Level 55
Report
Any other answers??
"Could not connect" - Bug?: 10/14/2013 21:12:17


[REGL] Firehawk 
Level 49
Report
I personally have never had this issue. Have you had any problems with your connection that you know of as of late? Have you tried to reset your router and see if that makes any difference?
"Could not connect" - Bug?: 10/14/2013 21:40:48


Lord Muffinkopp
Level 55
Report
Well, maybe it's because of the servers, because sometimes I have this regularly and sometimes I don't have it at all... But if I have it, my connection is still fine.
Posts 1 - 5 of 5